Site-ul www.hotelmareaneagra.ro este proprietatea SC ROSIANRA SINTOUR SRL şi este protejat prin legislaţia românească şi internaţională a drepturilor de autor. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora.

SC ROSIANRA SINTOUR SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.hotelmareaneagra.ro şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. ROSIANRA SINTOUR SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legătură web – link – către www.hotelmareaneagra.ro este limitat, neexclusiv şi revocabil, şi este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC ROSIANRA SINTOUR SRL sau oricăruia dintre partenerii noştri, numai după obţinerea în scris sau prin email a acordului nostru.

Drepturi de autor:

Acest site este administrat de SC ROSIANRA SINTOUR SRL. Întregul conţinut al paginii este protejat prin legislaţia românească şi internaţională a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este SC ROSIANRA SINTOUR SRL.. Aveţi permisiunea de a tipări sau descărca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe şi alte date) din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comercială. Folosirea fără acordul SC ROSIANRA SINTOUR SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Politica de utilizare a site-ului:

Prin accesarea şi utilizarea acestei pagini, vă asumaţi riscul şi responsabilitatea totală pentru utilizarea ei şi a Internetului. Vizitarea paginii implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. SC ROSIANRA SINTOUR SRL nu garantează că pagina va funcţiona neîntrerupt sau fără erori sau că defectele din pagină vor fi corectate. Ofertele prezentate pe site au caracter informativ, nici una din informaţiile ori datele prezentate nu creează obligaţii în sarcina companiei. Rezervările făcute prin intermediul site-ului vor fi verificate iar în cazul în care considerăm că datele sunt corecte şi reale vă vom contacta pentru confirmare.

Confidenţialitate asupra datelor personale:

SC ROSIANRA SINTOUR SRL se angajează să respecte cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor şi se angajează să nu transmită datele personale ale acestora catre terţi. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de ofertare sau contractare, respectiv: nume, prenume, număr de telefon, domiciliul şi adresa de email. Prin completarea şi trimiterea formularului de contact/ofertă/rezervare de pe site, sunteţi de acord că numele şi datele dvs. personale să intre în baza de date a SC ROSIANRA SINTOUR SRL, care îşi rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru acţiuni de reclamă, marketing şi publicitate informaţiile mai sus menţionate, fără alte obligaţii şi plăti ulterioare faţă de persoana dvs.

Pentru orice detalii vă rugăm să ne contactaţi.

SC ROSIANRA SINTOUR SRL
Date fiscale: 

RO34386349 – J29/565/2015
Adresa: Sinaia, jud. Prahova, Bd. Ferdinand n.82

en_US